Centrum voor Jeugd en Gezin Rijswijk

Doe jij ook zo je best om de opvoeding van je kind(eren) goed te doen, maar heb je soms ook vragen of voel je je soms onzeker? Dan kun je bij ons van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) terecht! Kijk snel bij de informatie die op jouw kind van toepassing zijn! Meer over het CJG.

Stel je vraag: Jeugdteam en Sociaal wijkteam.

 

KIJK VOOR  DE ACTUELE OPENINGSTIJDEN IN APRIL EN MEI 2021 IN DE NIEUWSBERICHTEN !!!! 

Het CJG is voorlopig gesloten voor publiek, met uitzondering van het consultatiebureau. Lees hier verder voor meer informatie. 

Het jeugdteam is bereikbaar via :

nummer 070-2196846
jeugdteam@rijswijk.nl

van 09:00 - 17:00 uur

Buiten deze tijden kunt u bij  een crisissituatie contact opnemen met het CIT regio Haaglanden 070-3795160

Het Sociaalwijkteam is bereikbaar via:
nummer 
070-2054843
sociaalwijkteam@rijswijk.nl
van 09:00 - 17:00 uur

Kom langs bij het CJG op de P. van Vlietlaan 10, 2285 XM Rijswijk, bel naar  070 - 2196846 (niet voor de JGZ / Consultatiebureau) of stel hier je vraag.

Kijk ook eens op onze Facebook 

Contactgegevens

Stel je vraag: Jeugdgezondheidszorg (o.a. consultatie-
bureau)

Neem contact op met het consultatiebureau voor vragen, afspraken maken of verzetten. 

Bel: 088-0549999

Er is tot nader order geen inloopspreekuur voor beide locaties !!!


Meer informatie

Cursussen

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"65","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-doc-text","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"142626"},"layout":{"template":"list","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showUserOccupation":false,"showUserOrganization":false,"showDate":false,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

Cursussen

 

Bekijk al het nieuws 

Cookie-instellingen